Selskaps meny
Samme selskap må velge samme hovedrett. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier.
Må bestilles senest en uke i forkant
Minimum antall gjester 15
Meny 1
Panne stekt kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa
Bakt kveite filet servert med fermentert blomkål, fritert kantarell, potet pure og smørsaus med sprøstekt flesk
eller
Reinsdyr indrefilet fra Røros servert med gresskarpuré, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips
Mousse av brunost, servert med brunet smørkjeks og hvit sjokoladecrumble
Pris kr 725
Meny 2 vegetar
Veganske kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa
Hjemmelagede gresskar gnocchi vendt i gresskarpuré og Holtefjell-ost. Servert med økologisk østerssopp, kongesopp og piggsvinsopp fra Rød Gård Fungi
Frisk sitronmousse
Pris kr 710