Selskaps meny

Samme selskap må velge samme hovedrett. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier.

Må bestilles senest en uke i forkant
Minimum antall gjester 15

Meny 1

Panne stekt kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa

Bakt kveite filet servert med fermentert blomkål, fritert kantarell, potet pure og smørsaus med sprøstekt flesk

eller

Reinsdyr indrefilet fra Røros servert med gresskarpuré, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips

Mousse av brunost, servert med brunet smørkjeks og hvit sjokoladecrumble

Pris kr 725

Meny 2 vegetar

Veganske kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa

Hjemmelagede gresskar gnocchi vendt i gresskarpuré og Holtefjell-ost. Servert med økologisk østerssopp, kongesopp og piggsvinsopp fra Rød Gård Fungi

Frisk sitronmousse

Pris kr 710