Selskaps meny

Samme selskap må velge samme hovedrett. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier.

Må bestilles senest en uke i forkant
Minimum antall gjester 15

Meny 1

Makrellfilet servert med tomatvinaigrette, vårløk, Røros-rømme med pepperrot, toppet med sort tangkaviar

Sei servert med blomkålpuré, nypoteter, grillet svartkål, hvitvinssaus og gressløkolje

eller

Kylling Ballotine servert med grillet mangoldsalat, belugalinser, syltet mangoldstilk og estragon- og morkelsaus

Frossen jordbærparfait servert med hylleblomstcrumble, hvit sjokolade og jordbærcoulis

Pris kr 710

Meny 2 vegetar

Asparges servert med tomatvinaigrette, agurk, reddik og cashewnøttsaus

Ny poteter med grønne erter, sukkererter, grønn asparges og Holtefjell-ost

Vegansk jordbærmousse

Pris kr 710