Selskaps meny
Samme selskap må velge samme hovedrett. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier.
Må bestilles senest en uke i forkant
Minimum antall gjester 15
Meny 1
Makrellfilet servert med tomatvinaigrette, vårløk, Røros-rømme med pepperrot, toppet med sort tangkaviar
Sei servert med blomkålpuré, nypoteter, grillet svartkål, hvitvinssaus og gressløkolje
eller
Kylling Ballotine servert med grillet mangoldsalat, belugalinser, syltet mangoldstilk og estragon- og morkelsaus
Frossen jordbærparfait servert med hylleblomstcrumble, hvit sjokolade og jordbærcoulis
Pris kr 710
Meny 2 vegetar
Asparges servert med tomatvinaigrette, agurk, reddik og cashewnøttsaus
Ny poteter med grønne erter, sukkererter, grønn asparges og Holtefjell-ost
Vegansk jordbærmousse
Pris kr 710