Meny Klassiske Smørbrød Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rekerøre med fennikel crudité og dill 189,- Røkt laks, pepperrotrømme, agurk og syltet sennepsfrø 189,- Sild, smilende egg og syltet løk 169,- Panert fisk med remulade og sitron (varm) 189,- Selleri-snitzel med karriremulade og kapers (varm) 169,- Chevre med eple & pærekompott og friterte valnøtter 169,- Tartar av røkte beter med jalapeñokrem, syltet rødløk og dukkah 169,- Fritert rosenkål med cottage cheese fra Røros, kryddersirup og hasselnøtter. Servert på rugbrød 185,- Småpoteter servert med løpstikkemajones og Holtefjell-Ost 165,- Kyllingsalat på rugbrød toppet med bacon 185,- Biff tartar med eggeplomme, cornichons, syltet sjarlottløk og grov sennep 185,- Roastbeef med potetsalat og syltet agurk 198,- Karbonade, balsamico brunet løk og syltet agurk (varm) 198,- Vaffel med konfitert andelår, rødkål og senneps majones 176,- Lunsj retter Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rømmegrøt Rømmegrøt med syrlige gule rosiner, sukker og kanel. Serveres med fenalår og flatbrød 212,- Salat Grillet Chevre med tranebær, valnøtter, rødbeter og balsamico- solbær dressing 248,- À la carteServeres fra kl. 14.00 Forretter Krumkake med tangkaviar, ørrettkaviar, pisket Rørosrømme toppet med pepperrot 135,- Pannestekt kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa 195,- Kroketter med norsk krabbekjøtt servert med sitronmajones og ørrettkaviar 195,- Jordskokkvaffel med speket reinsdyrhjerte servert med hytteost fra Røros, havtorn, gulrot marinade og jordskokkchips 198,- Hovedretter Hjemmelagede gresskar gnocchi servert med gresskarpuré, økologisk østerssopp, kongesopp og piggsvinsopp fra Rød Gård Fungi. Toppet med Holtefjell Ost 295,- Bakt kveitefilet med fermentert blomkål, fritert kantarell, potetpuré og smørsaus med sprøstekt flesk 345,- Brasert oksekjake servert med potetpuré, syltede solbær, syltet perleløk, squash og frisk pepperrot 365,- Reinsdyr indrefilet fra Røros Serveres med gresskarpuré, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips 425,- Vafler Brunostis med brigebær sorbet 127,- Jordbærsorbet og ostekake-krem 130,- Rømmeis med sitronkrem og karamellisert hvit sjokolade 132,- Dessert Hjemmelaget eplekake med vaniljeis og salt karamell 125,- Sjokoladfondant servert med hjemmelaget vanilje is 130,- Brunost mousse servert med brunet smør-kjeks og hvit sjokoladecrumble 130,-