Meny Klassiske Smørbrød Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rekerøre med fennikel crudité og dill 189,- Røkt laks, pepperrotrømme, agurk og syltet sennepsfrø 189,- Sild, smilende egg og syltet løk 169,- Panert fisk med remulade og sitron (varm) 189,- Jordskokkvaffel med posjert egg, røkelaks og Hollandés saus (varm) 225,- Selleri-snitzel med karriremulade og kapers (varm) 169,- Chevre med eple & pærekompott og friterte valnøtter 169,- Tartar av røkte beter med jalapeñokrem, syltet rødløk og dukkah 169,- Kyllingsalat på rugbrød toppet med bacon 185,- Biff tartar med eggeplomme, cornichons, syltet sjarlottløk og grov sennep 225,- Roastbeef med potetsalat og syltet agurk 189,- Karbonade, balsamico brunet løk og syltet agurk (varm) 198,- Vaffel med konfitert andelår, rødkål og senneps majones 176,- Lunsj retter Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rømmegrøt Rømmegrøt med syrlige gule rosiner, sukker og kanel. Serveres med fenalår og flatbrød 212,- Salat Grillet Chevre med tranebær, valnøtter, rødbeter og balsamico- solbær dressing 248,- À la carteServeres fra kl. 14.00 Forretter Biff tartar serveres med økologisk eggeplomme, cornichons, syltet sjarlottløk og grov sennep 225,- Krumkake med tangkaviar, ørrettkaviar, pisket Rørosrømme toppet med pepperrot 135,- Saltbakte små poteter servert med Holtefjell ostesaus og ramsløkolje 142,- Jordskokkvaffel med speket reinsdyrhjerte servert med hytteost fra Røros, havtorn, gulrot marinade og jordskokkchips 198,- Østers med bergamot og skum av grønt eple 3stk 225,- / 1 stk 75,- Hovedretter Ny poteter servert med grønne erter, sukkererter, reddik, grønn asparges og Holtefjell ostesaus 295,- Pannestekt sei med blomkålpure, grillet svartkål, nypoteter og hvitvinssaus 335,- Kylling Ballotine servert med okse demiglace og morkelsaus, grillet mangold salat, syltet mangold og beluga linser 365,- Reinsdyr indrefilet fra Røros Serveres med gulrotpure, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips 420,- Vafler Brunostis med brigebær sorbet 127,- Jordbærsorbet og ostekake-krem 130,- Rømmeis med sitronkrem og karamellisert hvit sjokolade 132,- Dessert Hjemmelaget eplekake med vaniljeis og salt karamell 125,- Sjokoladfondant servert med hjemmelaget vanilje is 130,- Solbær sorbet servert med sjokolade crumbles og pikekyss 135,- Sorbet av grønt eple og dill, serveres med pecannøtt knekk 120,- Hjemmelaget croissant iskrem 65,-