Meny Klassiske Smørbrød Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rekerøre med fennikel crudité og dill 189,- Røkt laks, pepperrotrømme, agurk og syltet sennepsfrø 189,- Sild, smilende egg og syltet løk 169,- Panert fisk med remulade og sitron (varm) 189,- Rakfisk på mandelpotetlefse. Servert med pisket Røros rømme, smilende egg, finhakket rødløk, syltede rødbeter og frisk dill 198,- Selleri-snitzel med karriremulade og kapers (varm) 169,- Chevre med eple & pærekompott og friterte valnøtter 169,- Tartar av røkte beter med jalapeñokrem, syltet rødløk og dukkah 169,- Fritert rosenkål med cottage cheese fra Røros, kryddersirup og hasselnøtter. Servert på rugbrød 185,- Karamellisert ribbe med fritert svor. Servert med rødkål, sjusaus og tyttebær 220,- Kyllingsalat på rugbrød toppet med bacon 185,- Biff tartar på ristet brød, servert med syltet sjalottløk, kapers, syltet sennepsfrø, økologisk eggeplomme og nyrevet pepperrot 198,- Roastbeef med potetsalat og syltet agurk og sprø løk 198,- Elg karbonade med karamellisert løk, tyttebær syltetøy og brun saus (varm) 230,- Vaffel med røkt pinnekjøtt, syltet rødkål og sennepsmajones (varm) 230,- Lunsj retter Gjelder fra klokken 11:00-16:00 Rømmegrøt Rømmegrøt med syrlige gule rosiner, sukker og kanel. Serveres med fenalår og flatbrød 212,- Salat Grillet Chevre med tranebær, valnøtter, rødbeter og balsamico- solbær dressing 248,- À la carteServeres fra kl. 14.00 Forretter Hjemmelaget sylte på knekkebrød servert med syltede rødbeter og sennepsmajones 205,- Gravlaks med pepperrotkrem, dill og honningsaus, servert med rugbrød crumble 225,- Krumkake med tangkaviar, ørrettkaviar, pisket Rørosrømme toppet med pepperrot 135,- Pannestekt kamskjell med gresskarpuré og olje med harissa 195,- Kroketter med norsk krabbekjøtt servert med sitronmajones og ørrettkaviar 195,- Kremet jordsuppe med chorizo og chorizoolje. Toppet med jordskokkchips 198,- Hovedretter Hjemmelagede gresskar gnocchi servert med gresskarpuré, økologisk østerssopp, kongesopp og piggsvinsopp fra Rød Gård Fungi. Toppet med Holtefjell ost 295,- Bakt kveitefilet med fermentert blomkål, fritert kantarell, potetpuré og smørsaus med sprøstekt flesk 345,- Brasert oksekjake servert med potetpuré, syltede solbær, syltet perleløk, squash og frisk pepperrot 365,- Reinsdyr indrefilet fra Røros Serveres med gresskarpuré, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips 425,- Vafler Brunostis med brigebær sorbet 127,- Jordbærsorbet og ostekake-krem 130,- Dessert Hjemmelaget eplekake med vaniljeis og salt karamell 125,- Sjokoladefondant servert med hjemmelaget vanilje is 130,- Brunost mousse servert med brunet smør-kjeks og hvit sjokoladecrumble 130,- Multe ostekake med ristet marengs 130,- Lefse med sukker og kanel, toppet med hjemmelaget riskrem is 135,-